Стадіон у Луцьку можуть облаштувати для продажу сільгосппродукції

7
-8
Стадіон у Луцьку можуть облаштувати для продажу сільгосппродукції
Стадіоні «Авангард», що у Луцьку, можуть облаштувати для продажу сільгосппродукції місцевих фермерів.

Про це повідомив народний депутат Ігор Палиця у фейсбуці.

Текст подаємо без змін.

"У зв’язку з карантином і відсутністю навіть не допомоги, а хоча б елементарної реакції зі сторони державної влади, ситуація на місцях стає катастрофічною! За півтора місяця з початку обмежень все,що було зроблене для боротьби заради здоров’я українців і збереження надії на майбутнє, було зроблено за рахунок місцевих бюджетів! Фінанси на місцях закінчуються, терпіння в бізнесу закінчується, надія на Киів закінчується, залишається тільки віра в самих себе!

Тому, враховуючи безвихідне становище фермерів та підприємців, хто не має можливості продати вироблену та вирощену ними власноруч сільгосппродукцію , враховуючи бажання людей мати цінову та якісну альтернативу продовольчим супермаркетам, в місті Луцьку прорахована можливість, зі збереженням всіх санітарних норм, відкриття місця для торгівлі на території центрального стадіону.

Територія стадіону повністю огороджена, що дає можливість контролю входу та виходу, з дотриманням максимально дозволеної кількості покупців в середині чаши. З розрахунку 20 метрів квадратних на одного покупця та відстані між торговими палатками по три метри по вертикалі та горизонталі, на стадіоні може знаходитися одночасно 350 торгових палаток, 500 покупців та 250 місць для парковки авто за межами.

Власники стадіону надають його безплатно; Фонд Ігоря Палиці «Тільки Разом» готовий закупити 350 палаток і торгове обладнання та надати його безкоштовно для користування; порядок і контроль за санітарними нормами буде здійснювати поліція і муніципальна варта!

Пане Президент, пане Прем’єр-міністр, ми готові забезпечити безкоштовну можливість для фермерів Волині реалізовувати свою продукцію і вижити, а для волинян отримати якісну і дешеву альтернативу!

Ми робимо замість Вас вашу роботу! Не допомагайте, ми вже не сподіваємося, просто дозвольте нам самим вижити та зберегти Україну і Українців!", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:
Під Херсоном фермери влаштували масовий протест: відома причина. ФОТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стадіон так стадіон!
Відповісти
люди з ДПЗ, або Львіської - доберуться туди та назад?
Відповісти
Вперед до 90-х...Вже лікарняні ліжка забрали зі спортивного комплексу,тепер нова ахінея.
Відповісти
Мій коментар щодо того, як же добиратись до того добра "Волинські новини" відхилили. Не-з-з-я!
Відповісти
Давайте тоді у всіх місцях відпочинку, парках ларькі поставимо...., що за хрень..
Відповісти
Дешевої альтернативи не буде, бо перебільшена роль місцевих фермерів, що продають свою продукцію по космічним цінам! Тому і вимушені маркети купувати с/г продукцію за кордоном великими партіями, бо там дешевше виходить і навіть якщо вони всі свої "вершки" зберуть, то часто продукція у маркеті дешевша ніж на ринку, типу у "місцевого"! Так що нехай свої апетити ті ж "фермери" поубавлять!
Відповісти
Як вже стали публікувати що свиням овочі викидають, то нарешті подумали що може б і люди їх не проти зїсти☹️
Ндаа... Біля мене в маркеті ціни такі наче ті овочі мирощені на Марсі... Побачимо які там ціни для людей будуть..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні