Що відомо про загиблу в Луцьку хвору на COVID-19

0
0
Що відомо про загиблу в Луцьку хвору на COVID-19
Померла пацієнтка відділення гематології Волинської обласної клінічної лікарні, яка протягом останніх трьох тижнів перебувала у медзакладі з діагнозом «гострий лейкоз».

Про це розповіла Суспільному начальниця управління інформаційної політики та цифрової трансформації Волинської ОДА Карина Мариневич.

Станом на 10:00 26 квітня у Волинській області зареєстровано 29 нових випадків захворювання на коронавірус. Усього в області у 241 людини діагноз COVID-19, який лабораторно підтверджений методом ПЛР.

Карина Мариневич каже, що 11 нових хворих – медпрацівники та пацієнти відділення гематології обласної лікарні.

Чотирьох пацієнтів, які контактували з померлою, перевели у тимчасовий інфекційний госпіталь.

«Вони ізольовані, отримують необхідне лікування. Шість медиків, працівників гематологічного відділення з діагнозом COVID-19 перебувають вдома на самоізоляції», – повідомив в.о. директора Волинської обласної клінічної лікарні Олександр Дудар.

За добу надійшло 54 повідомлення про підозру на коронавірусну інфекцію. В області методом ПЛР обстежена 1651 людина. 6 випадків хвороби завершились летально. Одужало 48 осіб.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У пацієнтів і медиків лікарні у Луцьку виявили коронавірус

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні