--> Повідомили, чи будуть останні дзвоники та випускні вечори в українських школах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Повідомили, чи будуть останні дзвоники та випускні вечори в українських школах

1
10
Повідомили, чи будуть  останні дзвоники та випускні вечори в українських школах
В.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій оголосила, що проведення шкільних випускних вечорів в Україні залежатиме від того, коли завершиться карантин. Про це повідомляє Радіо Свобода.

«Найважливіше – це забезпечити безпеку життя і здоров'я людей, громадян, випускників, вчителів, батьків», – пояснила чиновниця.

Мандзій уточнила, що міністерство у своєму рекомендаційному листі радило навчальним закладам відмовитися від масових заходів.

«Поки у нас є карантин, ми ні про які масові заходи, пов'язані зі святом останнього дзвоника або проведенням випускного, поки говорити не можемо», – зазначила в.о. міністра.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будуть останні і на 40 днів і на роковини......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні