У Луцьку збирають допомогу багатодітній родині, в якої згорів будинок

0
3
У Луцьку збирають допомогу багатодітній родині, в якої згорів будинок
У Луцьку закликають небайдужих допомогти сім’ї, в якої згорів будинок. Хату після пожежі відновити неможливо. Без даху над головою залишилися шестеро дітей.

«Просимо допомогти багатодітній (6 дітей), малозабезпеченій сім'ї, яка, в результаті пожежі, залишилася без даху над головою. Троє дітей навчаються у початковій школі ЗЗСО №3 м. Луцька, одна – вихованка ЗДО №26 міста Луцька. Інші – зовсім малюки», – пишуть знайомі погорільців.

Нагадаємо, у Луцьку на вулиці Миру у п'ятницю, 24 квітня, горів житловий будинок. Дітям, які мешкали в хаті, вдалося втекти в сарай.

«Вогонь завдав чималих збитків. Сім'я не має де проживати. Допоможіть зібрати кошти на житло для дітей, бо будинок неможливо відновити!» – закликають небайдужих.

Кошти просять надсилати на картку: за номером 4731219614477283 на ім'я Якобчук Вікторії Валеріївни.

Телефон мами дітей: (099) 320-45-38.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні