У селі біля Луцька будують новий торгівельний центр. ФОТО

3
-3
У селі біля Луцька будують новий торгівельний центр. ФОТО
У селі Рованці біля Луцька будують новий торгівельний центр.

Відкриття об’єкта планують на травень 2020 року. Про це повідомляють на сторінці "Ukrainian Urban Awards – Конкурс української урбаністики" у фейсбуці.

Ділянка проєктування розташована вздовж об’їзної траси Луцьк – Львів, формує передмістя обласного центру.

Основна мета проєкту – створити достойне середовище передмістя обласного центру, а також комфортну зону праці безпосередньо самого закладу.

Комплекс торгівельно-офісних приміщень охоплює: два автономні торгівельні зали в різних рівнях, супутні технічно-складські приміщення, для обслуговування торгівельних площ, офісні приміщення, які можуть працювати як у складі комплексу, так і в оренді.

Комунікаційні зв’язки передбачають незалежне функціонування частин будівлі. Оздоблення будівлі – вентильовані фасади, відповідають сучасним вимогам енергоефективності будівель.

Будівля перебуває на фінальній стадії реалізації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А колись там були плантації хмелю для пивзаводу. І пиво варили, а не порошок імпортний завозили. От новина про нове підприємство чи дослідницький центр чи т.п. - порадувала б. А так - черговий базар, де перепродуються товари вироблені стороннім виробником. Таке...
Відповісти
Підтримую Арафат. Біля хмелю треба походити, а тут купи-продай пішов на ....й не мішай.
Відповісти
Розумієте, Сергію, за багато років у своїй професії я вже давно збагнув, що провалля при спілкуванні з виробником продукції та реалізатором тієї ж продукції - нездолвнне. Перший - слухає, вважає; а другий - «не влаштовує - не бери». Лише ОДНА(!) продавщиця за всю мою підприємницьку діяльність прийняла мою сторону та підібрала товар, що влаштував мене ідально. А в загальній масі мене просто вкурвило, що на вимогу круглого та зеленого тобі пропонують червоне та плескате ще й сумнівної якості... І особисто - дуже дякую за підтримку!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні