Як волинянам обрати якісну послугу лазерної епіляції*

0
-7
Як волинянам обрати якісну послугу лазерної епіляції*

Чому лазерна епіляція ефективніша за депіляцію?



Пляжний сезон - це море, сонце, красиві купальники, відкриті сарафани і вічні проблеми із зайвими волосками на тілі. У київській клініці лазерної косметології та хірургії Diamondlaser оголошена весняна акція на лазерну епіляцію. Як проходить процедура і чим вона відрізняється від депіляції?

Тимчасово чи назавжди?



Традиційне гоління для жінок категорично не підходить: волосся з’являється знову і знову. З кожним разом волосся стає темнішим і жорсткішим, щетина відростає швидко і дуже неприємна.

Видалення волосся воском або сеанси шугарингу частково послаблюють волосся, але процедура вкрай болюча та викликає у дівчат жах. У чоловіків больовий поріг нижчий, для них шугарінг - це тортури.

Обидва методи передбачають виривання волосся з коренем, при цьому є ризик інфікування шкіри і вростання волосся. На 100% назавжди видаляє темно-русяве, руде, коричневе і чорне волосся лазерна епіляція і ціна сеансу окупається - більше ніяких лез, картриджів з воском і розплавленої цукрової пасти.

Лазер діє зовсім інакше. Світлова хвиля поглинається меланіном в структурі волоска, після чого починається тотальне руйнування кератинових клітин, мікросудин і волосяного фолікула. Точковий вплив олександритового і неодимового лазерів нового покоління не пошкоджує клітини шкіри: після сеансу шкіра гладенька і здорова.

Лазер не видаляє світле і сиве волосся через нестачу меланіну. Як правило, волосся в зоні бікіні, під пахвами та на гомілках відрізняється більш темним пігментом і піддається лазерним променям.

Епіляція повністю руйнує волосся, немає ризику виникнення неприємної щетини або врослих волосків. Сама процедура безболісна та безпечна для пацієнтів.

Навіщо потрібно кілька сеансів?



Це характерно і для депіляції, і для епіляції. З 100% здорових волосяних фолікулів в активній фазі одночасно перебувають 10-20%. Для того, щоб повністю видалити небажане волосся над губою чи під пахвами, буде потрібно кілька сеансів. Інтервали розраховані за стадіями пробудження волосяних фолікулів і проходять через 3-6 тижнів.



Лазерна епіляція популярна не тільки серед жінок. Безболісність і технологічність процедури приваблює чоловіків. Видалити назавжди неприємне волосся в пальців рук, кистей, на спині і грудях для багатьох чоловіків - давня мрія. У київській клініці Diamondlaser вона здійсненна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні