Директора Луцьктепла через конфлікт інтересів візьмуть під зовнішній контроль

0
-10
Директора Луцьктепла через конфлікт інтересів візьмуть під зовнішній контроль
Директора "Луцьктепла" Івана Скорупського візьмуть під зовнішній контроль

Про це йдеться у розпорядженні "Про врегулювання конфлікту інтересів
директора ДКП «Луцьктепло»" від 23 квітня на сайті Луцької міськради.

Таке рішення ухвалено з метою запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, який виник у директора ДКП «Луцьктепло» у зв’язку з роботою на цьому підприємстві його близької особи.

"Застосувати здійснення службових повноважень директора державного комунального підприємства «Луцьктепло» Скорупського Івана Анатолійовича в частині вирішення ним кадрових питань (прийняття, звільнення з роботи, переведення на іншу посаду, застосування заохочень, дисциплінарних стягнень, надання вказівок, доручень, контролю за їх виконанням), що стосуються роботи на цьому підприємстві його близької особи Скорупського Романа Анатолійовича, під зовнішнім контролем", – йдеться в документі.

Виконувача обов’язків директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Надію Коленду уповноважили здійснювати зовнішній контроль за реалізацією службових повноважень директора ДКП «Луцьктепло» у формі перевірки стану та результатів виконання завдання, вчинення дій, змісту рішень чи проєктів рішень, що приймаються ним з питань, пов’язаних із предметом конфлікту інтересів.

А директора Луцьктепла Івана Скорупського зобов’язали погоджувати письмово з уповноваженою особою Колендою Н.М. всі питання, пов’язані із предметом конфлікту інтересів, що стосуються роботи на ДКП «Луцьктепло» його близької особи Романа Скорупського.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні