--> Чи отримали медики Волині підвищену зарплату | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи отримали медики Волині підвищену зарплату

0
0
Чи отримали медики Волині підвищену зарплату
Повідомили, чи отримали медики Волинської області, які борються з розповсюдженням коронавірусної інфекції, підвищену зарплату.

Про це говорили в п’ятницю, 24 квітня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла, що деякі медики Волині вже отримали підвищену заробітну плату.

«Субвенції на заробітну плату будуть надані державою. Бюджет був прийнятий недавно. Порядок розподілу резервного фонду, а саме 65-ти мільярдів ми отримали вчора. Яка сума на Волинь – ще у нас немає, але силами місцевого бюджету уже деякі медики отримали підвищену зарплату», – прокоментувала Тетяна Щербак.

Нагадаємо, 17 березня, Верховна Рада України ухвалила законопроєкт про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

Передбачається, що медпрацівникам, які задіяні на роботах з ліквідації з коронавірусу в Україні, доплачуватимуть до 200% зарплати. Також будуть здійснені доплати окремим категоріям працівників, які забезпечують основні сфери життєдіяльності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні