Компанія Modern Expo створила мобільну систему дезінфекції: як це працює

0
0
Компанія Modern Expo створила мобільну систему дезінфекції: як це працює
Компанія Modern Expo створила автономну мобільну станцію дезінфекції. Сенсорний розпилювач рідини та диспенсер для серветок забезпечують зручну дезінфекцію рук.

Про інноваційне сучасне рішення розповіли на сайті компанії.

"Ритейл-простори стали більше ніж традиційними місцями взаємодії. Змагаючись за увагу та час людей, вони трансформувалися у платформи для едукації, розваг, нового досвіду і прямих контактів. Ще декілька місяців тому це відкривало можливості для найсміливіших форматів і концептів. Проте сьогодні у центрі уваги кардинально протилежні процеси.

Modern Expo та MINT Innovations ставлять собі за ціль не спиняти активний розвиток ритейлу. Переосмислюючи існуючі рішення та розробляючи нові, міжнародна група компаній удосконалює внутрішні процеси ритейл-просторів та максимально переводить їх у формат самообслуговування", – йдеться на сайті компанії.

Один із викликів – автономна мобільна система дезінфекції.

"Традиційні, але від того не менш ефективні правила гігієни рятують тисячі життів. Дезінфекція стала незамінним компаньйоном в магазинах, аптеках, банках і, навіть, у поштових відділеннях. Турбота про безпеку людей є нашою основною метою в розробці нових рішень, зокрема, мобільних станцій дезінфекції", – пояснююють рішення розробники.

Як це працює:

Сенсорний розпилювач рідини та диспенсер для серветок забезпечують зручну дезінфекцію рук.

Вбудований акумулятор обслуговує LED-підсвітку зони дезінфекції та гарантує довготривалу автономну роботу, а наявність коліс дозволяє оперативно переміщувати станцію у потрібне місце.

"Один із найдієвіших способів уповільнити поширення пандемії - зменшити кількість людських контактів усередині магазинів та інших ритейл-просторів. Для Modern Expo та MINT Innovations - це серед основних пріоритетів. Докладаємо усіх зусиль, аби створювати новий ритейл. Навіть у турбулентні часи", – зазначають в компанії.

"Хто б подумав, що нехитре правило з дитинства сьогодні рятуватиме тисячі життів. За лічені тижні дезінфекція стала незамінним компаньйоном, а турбота про безпеку — пріоритетом кожного.

Працюючи над новим продуктом, ми взяли за ціль зробити дезінфекцію не лише зручною і доступною, а й мастхевом усіх соціальних просторів. Органічним доповненням інтер’єру та зручним інструментом користування. Тож зустрічайте — Saner, автоматична станція дезінфекції рук", – йдеться у презентації на сторінці Modern-Expo Group у фейсбуці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні