Через карантин під Луцьком поменшало дачників. ВІДЕО

1
8
Через карантин під Луцьком поменшало дачників. ВІДЕО
Лучани які мають присадибні ділянки у дачних масивах поблизу міста не мають чим дістатися до своїх ділянок.

Про це розповів голова садівничого товариства Анатолій Бащук, пише "Суспільне Волині".

Через карантин у Луцьку з 19-го березня, рішенням міської ради припинено рух громадського транспорту. Через відсутність маршруток та тролейбусів 76-річний лучанин Ігор Країло щодня на дачу ходить пішки.

"Якщо зранку спортивною ходьбою йти то більше години, а якщо після роботи, то до двох годин. Весна – цілий рік годує. Якщо не зробиш весною, то нічого мати не будеш", – розповідає чоловік.

92-річний Григорій Левицький теж порається на городі. Він каже, що раніше працював головним агрономом Луцького району: "Треба разів з чотири працювати після посадки, потім підгорнути разів зо два, а то й зо три. Є робота, головне, щоб не запускати, тоді й легше обробляти. Під час роботи здоровіший, а як пару днів не підеш, то відчутно".

Нині на присадибних ділянках працює небагато людей, розповів голова садівничого товариства Анатолій Бащук. Чоловік каже: через карантин проблема з доїздом.

Голова садівничого товариства Анатолій Бащук: "Сьогодні популярний транспорт автомобіль і плюс велосипеди. Все інше люди телефонують, що вони не мають змоги добратися і не мають можливості виконувати роботи. Але ми нічим не можемо їм допомогти".

Що нині садять ті, хто зміг дістатися своєї присадибної ділянки дивіться у відео:


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а скільки дач вже обнесли, сплеск злодійства...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні