У Волинському наркодиспансері очікують збільшення кількості пацієнтів

0
6
У Волинському наркодиспансері очікують збільшення кількості пацієнтів
У Волинському медичному центрі терапії залежностей (донедавна – наркодиспансер) нині поменшало пацієнтів. Однак причина зовсім не в тім, що стало менше осіб, які страждають від нарко, чи алкозалежності. У медзакладі пояснюють це тим, що не курсує громадський транспорт, і пацієнтів не можуть привезти до закладу.

Про це у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost розповів директор центру Ігор Шкаровецький.

За його словами, наразі на стаціонарному лікуванні у закладі – 50 пацієнтів. Йдеться про ургентні випадки: запійні стани, гострі інтоксикації тощо.

«Хто може добратися своїм транспортом, ті приїжджають. Решта – чекають. Люди з віддалених районів дзвонять, кажуть, що не можуть собі дозволити найняти машину, щоб привезти хворого. Але телефонують і цікавляться дуже багато людей», – розповідає головний лікар.

За його словами, для пацієнтів наркодиспансеру та й для багатьох людей, які ними раніше не були, карантин не мине безслідно: «Після того, як відновлять громадський транспорт, чекаємо серйозного загострення і серйозного напливу пацієнтів, бо люди сидять без роботи. Повернулися заробітчани, значна частина яких – теж наші пацієнти і які активно почали пропивати гроші».

Лікар також розповів, що наразі заклад здійснює закупки медикаментів, позаяк готується до прийому збільшеної кількості пацієнтів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні