Новий антирекорд захворюваності на коронавірус пов’язують із недотриманням карантину на Великдень

0
-1
Новий антирекорд захворюваності на коронавірус пов’язують із недотриманням карантину на Великдень
Міністр охорони здоров’я Максим Степанов пов’язує новий антирекорд захворюваності на COVID-19 за минулу добу в Україні з недотриманням карантину українцями під час Вербного тижня та на Великдень.

Про це він сказав під час онлайн-брифінгу, пише УНІАН.

«За минулу добу захворіли 578 осіб, з них 44 дитини та 123 медичних працівників. Це новий антирекорд за весь час епідемії в країні. Ми вважаємо, що це стало наслідком, в тому числі, порушення карантину під час Вербного тижня та безпосередньо на Великдень», - заявив Степанов.

Нагадаємо, за даними Центру громадського здоров'я МОЗ, станом на 9:00 23 квітня в Україні 7 тис. 170 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 187 летальних, а 504 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 578 нових випадків. За даними поліції, в Україні у великодню ніч до церков прийшли майже 130 тис. вірян, у 19 випадках поліція зафіксувала порушення карантинних обмежень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні