--> П'яний волинянин викрав авто свого начальника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'яний волинянин викрав авто свого начальника

0
8
П'яний волинянин викрав авто свого начальника
Уродженець м. Ківерці ще 27 листопада 2019 року близько 23 год. 40 хв., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшов на підприємство, де періодично відпрацьовував, і з столу керівника взяв ключі від його автівки «Рено Мастер».

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області від 15 квітня 2020 року, - повідомляє ІА "Конкурент".

Чоловік викрав авто і приїхав до залізного вокзалу Ківерець. Згодом він не зміг завести двигун автівки, тож подзвонив матері та вітчиму, аби ті допомогли відштовхнути та припаркувати викрадений автомобіль на обочину проїжджої частини.

Допитаний в судовому засіданні чоловік свою вину визнав та розповів, що лишень хотів покататись, однак із технічними несправностями не зміг ним поїздити.

А потерпілий в судовому засіданні підтвердив обставини, претензій до обвинуваченого не мав та просив суворо не карати, адже збитки йому відшкодовані.

У результаті суд визнав ківерчанина винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 289 ч. 1 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та призначив покарання у виді обмеження волі на строк 3 роки.

А на підставі ст. 75 КК України звільнив від відбування призначеного покарання, якщо він протягом 2 років іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього відповідно до ст. 76 КК України обов’язки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні