У центрі Львова застрелили чоловіка: в області оголосили план перехоплення

0
-15
У центрі Львова застрелили чоловіка: в області оголосили план перехоплення
У середу вранці на вулиці Академіка Павлова у центрі Львова сталося вбивство. Вбивці втекли з місця злочину.

Поліція ввела в місті та по всій області план перехоплення «сирена».

Про це пише Захід. нет.

Приблизно через чотири години після нападу поліція знайшла Ford Mondeo, на якому втекли вбивці, у лісовому масиві в районі Майорівка. Один з нападників має вогнепальне поранення у ногу, поліція прочісує ліс.

Відомо, що вбивство сталося близько 10:00 ранку 22 квітня у під'їзді будинку на вул. Академіка Павлова, 6. Першим про це повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич. Свідки чули звуки кількох пострілів. За словами очевидців, застрелили старшого чоловіка, ймовірно нелегального валютника.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львова, у місті та на території області введені поліцейські операції для розшуку та затримання зловмисників, котрі втекли з місця події.

До розшуку та затримання зловмисників задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Поліцейські вживають усіх заходів для розшуку та затримання нападників. Вирішується питання правової кваліфікації події.

Просять усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити нападників, надавати інформацію на лінію 102.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні