Міське кладовище поблизу Гаразджі закриють на поминальну неділю

0
-3
Міське кладовище поблизу Гаразджі закриють на поминальну неділю
Усі ворота на луцьке міське кладовище у селі Гаразджа будуть закриті, вхід для відвідувачів буде заборонений. Такі обмежувальні заходи діятимуть цієї неділі. Вони зумовлені карантинними заходами, – пояснив директор КП «Луцький спецкомбінат комунально-побутового обслуговування» Василь Цетнар, повідомляє ІА Волинські новини.

«У цю неділю, 26 квітня, ворота на міське кладовище у селі Гаразджа будуть закриті відповідно до постанови санітарного лікаря України, в якій сказано, щоб на «поминальну неділю» проводи не відбувалися. Їх переносять на 6 червня, на зелені свята. Тому ворота, хвіртки будуть закриті, вхід буде заборонений.

У порівнянні з минулими роками, людей зараз на кладовище приходить значно менше. Мабуть це пов’язано з карантинними заходами, зокрема й із відсутністю громадського транспорту. Але люди все одно приїжджають. Утім, скупчення немає. Загалом, у Луцьку є 5 кладовищ на вулицях: Рівненській, Володимирській, Чернишевського, Потебні, найбільше – у селі Гаразджа (42га). Цього року ще додалися кладовища в селах Дачне, Прилуцьке, Сапогів. Наші працівники тут також проводять роботи з прибирання, сміття вивозять у Брище. Торік це було зо 60 машин за місяць, загальною вагою біля 120 тонн», – розповів Василь Цетнар.

Щодо обмежень на вхід на територію кладовища в суботу, – питання ще вивчається.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні