--> Компанія ENSOF допомогла медикам Волині у протидії Covid-19 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Компанія ENSOF допомогла медикам Волині у протидії Covid-19

0
-1
Компанія ENSOF допомогла медикам Волині у протидії Covid-19
Компанія-розробник освітніх технологій ENSOF надала фінансову допомогу для придбання засобів захисту для працівників лікарень Волинської області.

Компанія переказала суму у розмірі 50 000 гривень благодійному фонду «Волинь 2014» на придбання засобів індивідуального захисту.

Благодійний фонд «Волинь 2014» заснований у 2014 році та підтримує всіх, хто потребує піклування та захисту, а також допомагає у створенні громадянського суспільства. Учасниками Фонду є благодійники, яким не байдужа доля Волині та всієї України.

«Ситуація, яка нині існує у країні, вимагає активних дій від усіх небайдужих громадян, організацій та компаній. Ми, як соціально відповідальна компанія, розуміємо всю складність, з якою доводиться щоденно зіштовхуватись працівникам медичних установ. У тісній співпраці з очільниками області та громадськими ініціативами ми намагаємось всіляко підтримувати установи, що на даний момент протидіють загрозі з метою захисту населення та забезпечення життєдіяльності усієї країни», – зазначив Святослав Серебрянський, співзасновник компанії ENSOF.

Довідково:

ТОВ «ENSOF» – один із найбільших українських розробників і виробників продуктів для STEАM та інклюзивної освіти, представлений торговельною маркою Interschool™.

За 10 років своєї діяльності компанія забезпечила сучасним освітнім обладнанням понад 3000 шкільних кабінетів в Україні та світі (Грузія, Вірменія та Білорусь), навчила понад 6000 учителів використовувати освітні та інформаційно-комунікаційні технології (ІКТ) у навчальному процесі, створила методичні посібники з використання цифрових лабораторій.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні