У Луцьку за ніч спіймали 9 п'яних водіїв

0
-1
У Луцьку за ніч спіймали 9 п'яних водіїв
У ніч на 22 квітня патрульні в Луцьку виявили 9 водіїв, які керували в стані сп’яніння.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині.

Зазначають, що більшість водіїв погоджувались проходити огляд на стан сп’яніння на місці, і, якщо результат був позитивним, складали протоколи за ст. 130 (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння) КУпАП.

Зокрема, водій Renault Megan, помічений на вулиці Кравчука, спочатку не виконав законну вимогу про зупинку, однак через кілька секунд зупинився. Результат огляду – 1, 63 проміле.

А водій BMW 320 взагалі не впорався з керуванням і наїхав на дерево, на вулиці Ківерцівській. Патрульні відчули запах алкоголю від чоловіка, та пройти огляд він відмовився, тож в результаті складено 2 протоколи: за керування в стані сп’яніння і вчинення ДТП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні