Діяльність Луцькради схвалює рекордно низька кількість жителів

2
13
Діяльність Луцькради схвалює рекордно низька кількість жителів
Рівень схвалення діяльності міської ради і міського голови у Луцьку за рік знизився на 8% – до 28%. Цілком схвалюють діяльність Луцькради лише 2%. Швидше схвалюють – 26%, швидше НЕ схвалюють – також 26%, а зовсім не схвалюють 20%. Притім 26% опитаних не змогли відповісти на це питання.

Такі результати Шостого всеукраїнського муніципального опитування, проведеного 25 січня – 17 лютого 2020 року Соціологічною групою «Рейтинг» від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту.

Нагадаємо, за рік у рейтингу обласних центрів України Луцьк опустився з 2-го місця на 8-ме.

Також нагадаємо, майже половина городян (46%) вважають, що справи в Луцьку загалом йдуть неправильно. У тому, що все відбувається правильно, переконані 35% лучан. 19% опитаних не змогли відповісти на це питання.

Довідково. Всеукраїнське муніципальне опитування – це щорічне опитування дає всебічний аналіз ставлення громадян до органів місцевого самоврядування та надання комунальних послуг. У 2020 році проведене вшосте.

Опитування проводилось у 24 обласних центрах України, що не перебувають під контролем російських чи проросійських сил, включаючи Маріуполь та Сєвєродонецьк на Донбасі. Опитування проведено на основі вибірки, яка включала 19200 респондентів.

Статистична похибка для кожного міста не перевищує ±3,5%. Досяжність респондентів у середньому становила 63,9%.
Результати 2020 року
Результати 2020 року
Для порівнняння: результати 2019 року
Для порівнняння: результати 2019 року
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто у нас керує містом? Радянський політрук? Чи доросла дитина поліщук, якого скрізь водять і показують людям? Місто багато років без керівника. А політрука треба гнати сраною мітлою. Гнати, злодія, як червиву собаку.
Відповісти
Лічені дні заалишились,щоб поповнити свої рахунки.Світлих і радісних днів більше не буде.Тому уваги на лучан з них ніхто не звертає.Голову свердлить лише одна думка_де,звідки, з чого ще можна урвати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні