Куркума очистить кров і активізує роботу мозку

0
8
Куркума очистить кров і активізує роботу мозку
Для очищення печінки та жовчного міхура є багато ефективних методик. На жаль, вони підходять не всім. Особливо для хворих на жовчнокам’яну хворобу (камінь може застрягти в жовчній протоці, внаслідок чого виникне потреба хірургічного втручання).
Та є неймовірно простий і абсолютно безпечний спосіб очищення печінки й жовчного міхура. До того ж, дуже дієвий.

У чому він полягає? У постійному вживанні куркуми. Ця приправа має вигляд яскраво-жовтого порошку, ніжний гіркуватий запах і смак. Продається в багатьох магазинах і на ринках.

Її потрібно додавати в усі страви, які ви їсте: перші, другі, салати. Кількість куркуми на одну порцію не має перевищувати 0,5 г: приблизно стільки міститься на кінчику ножа. Через 3-6 місяців регулярного споживання куркуми зникають відчуття тяжкості в ділянці печінки, нудота, відчуття гіркоти в роті, язик очищається від жовтого нальоту і стає рожевим. У багатьох людей відпадає потреба в застосуванні «печінкових», знеболювальних та інших медичних препаратів.

Багато натуропатів вважають, що людям, які мають проблеми з печінкою і жовчним міхуром, куркума не просто потрібна, а життєво необхідна. З куркумою гепатобіліарна система людини почне працювати злагоджено, як швейцарський годинник.

Куркума сприяє очищенню кишечника від слизу, покращує травлення та допомагає при метеоризмі. Вчені з Німеччини довели, що вона допомагає в регенерації клітин головного мозку. Медики сподіваються, що ці результати допоможуть розробити ліки проти хвороби Альцгеймера, інсульту й атеросклерозу.

Тим часом народні цілителі вже знають рецепт цілющого засобу, який відновлює роботу головного мозку, допомагає печінці нейтралізувати токсини старіння. Це – «золотий мед».


У посудині вимішати 100 г рідкого меду і 1 ст. ложку куркуми. Суміш має мати консистенцію сметани. Перелити її у посудину з темного скла і поставити на добу в холодильник. Вживати «золотий мед» слід натще по 0,5 ч. ложки, повільно розсмоктуючи. Можна запити склянкою чистої теплої води. Таку ж порцію ліків слід прийняти перед сном. Курс – 10 днів, потім перерва 3 дні. Для початку слід пройти три такі курси і зробити перерву на 10 днів. Вже після першого курсу ваш організм подякує за ці чудодійні ліки.

ВАЖЛИВІ ВІДОМОСТІ ПРО КУРКУМУ

Завдяки речовині куркуміну, яка входить до її складу, куркума знижує рівень шкідливого холестерину в крові, нормалізує склад жовчі, підвищує загальний імунітет і активізує обмін речовин.
Поліпшуючи стан печінки, вона не тільки очищає кров і поліпшує її циркуляцію, а й стимулює утворення еритроцитів.

Ця спеція є також чудовим натуральним антибіотиком, тому її можна використовувати як бактерицидний і антисептичний засіб.

Застосування куркуми має два протипоказання: її не можна вживати в разі гепатиту та вагітності (спричиняє скорочення матки, що може спровокувати викидень).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні