На Донбасі внаслідок обстрілів загинув волинянин

0
1
На Донбасі внаслідок обстрілів загинув волинянин
20 квітня на Донбасі загинув лейтенант Андрій Шинкарук родом з Волині.

Він є випускником Національної академії сухопутних військ імені Сагайдачного. Про це у фейсбуці повідомив голова Центру військового капеланства, єпископ Української Греко-католицької церкви Степан Сус.

"Сьогодні на Сході України від рук ворогів, які нічого не шанують, навіть свято Воскресіння Господнє, загинув лейтенант Шинкарук Андрій, випускник Національної академії сухопутних військ імені Сагайдачного", – йдеться у дописі.

Про загибель одного українського воїна 20 квітня повідомили також у пресцентрі Об’єднаних сил. За даними військових, бойовики упродовж доби тричі обстрілювали українські позиції.

У результаті поранень зазнали троє воїнів. Однак, в одного з них травми виявилися несумісними з життям і він помер на місці. Де сталися інциденти, у штабі не уточнили.
Теги: оос, обстріл
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні