Лучанка долучилася до проєкту Ротарійський Великдень. ФОТО

2
-7
Лучанка долучилася до проєкту Ротарійський Великдень. ФОТО
Лучанка Юлія Гринчук долучилася до онлайн проєкту Ротарійський Великдень.

З 4 по 19 квітня учасники з різних країн організовували майстер-класи з писанкарства та мальованок, знімали фільми про Великдень, проводили конкурси малюнків, пасок та писанок.

Про це вона розповіла на своїй сторінці у фейсбуці.

"Сьогодні ми з ротарійцями святкували Великдень онлайн! Це неперевершене відчуття єдності, причетності до чогось грандіозного та дотику до створення неймовірного продукту, породженого синергією небайдужих людей", – поділилася лучанка.

Ідея проєкту "Ротарійський Великдень онлайн" народилася ще 4 квітня у Львові, а волинянка Юлія Грищук стала першою, хто долучився до вайбер-групи.

"З 4 по 19 квітня ми створили майстер-класи по писанкарству та мальованкам, відзняли цілі фільми про Великдень, провели конкурси малюнків, пасок та писанок. Байчук Галя, ротарійка з Луцька написала ротарійську казку, яка була не лише озвучена, на неї створено відеофільм та створений макет книжки, що готовий до друку. Ми провели репетиції спільного виконання Духовного Гімну України, проводили онлайн засідання журі конкурсів та прописували спільно сценарій святкування.

Щоденна кропітка та така захоплююча робота, знайомства із цікавими людьми з усієї України: Черкас, Одеси, Києва, Львова та багатьох інших міст, вивірення всього до дрібниць і от сьогодні сталось спільне диво – ми провели свято Великодня онлайн.

З пасками, писанками та спільним співом, з цоканням мальованок та підведенням підсумків, з вітаннями з Чикаго від Івана Гевко та грою композитора Роберто Руссо з Риму, та скрипальки Дженіфер з України", – розповіла про проєкт Юлія Гринчук.

"Наш Лучеськ із новоствореного сателіту став впізнаваним іншими клубами та знаним за кордоном завдяки таким приємним моментам, як долучення до проєкту святкування Великодня онлайн. І сьогодні я вкотре переконалась, що Ротарі єднає людей, а Великдень можна відсвяткувати у тісному колі сім'ї та більшому Ротарійської колі", – додала вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О ця лучанка вже в Горохівській РДА накерувала...
Відповісти
О це якраз її профіль. А не головою райдержадміністрації і т.д.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні