Відомий волинський співак записав кліп на пісню «Янголам в білих халатах – «лікарям». ВІДЕО

0
0
Відомий волинський співак записав кліп на пісню «Янголам в білих халатах – «лікарям». ВІДЕО
Відомий луцький шоумен, композитор, співак Сергій Скулинець записав кліп на нову пісню, яку присвятив лікарям України та всього світу.

Як зазначив лучанин, музику до композиції він написав сам, а слова - Міла Кирилюк. Аранжування Олександра Кузьмича, а відео Назара Дубини.

"В мене прийшла ідея написати в цей тяжкий час пісню на підтримку для медиків. Я зателефонував поетесі Мілі Кирилюк (Київ), з якою я співпрацюю, щоб написала гарний текст. Буквально за 5 годин часу вже були написані слова і надіслані мені. Я поклав на текст музику і передзвонив аранжувальнику Олександру Кузьмичу. Кажу, "Саша чи можемо благодійно записати пісню?". Відповідь була позитивна! Після того я зателефонував відеографу Назару Дубині, щоб підібрати відеоряд на пісню. Відповідь теж позитивна! Ось таким чином ми разом зробили пісню, як молитву! Яка називається ЯНГОЛАМ В БІЛИХ ХАЛАТАХ-«ЛІКАРЯМ», - зазначив співак у коментарі журналістам Волинь24.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні