На Великдень поліція зафіксувала скупчення людей у 19 церквах

0
-8
На Великдень поліція зафіксувала скупчення людей у 19 церквах
Національна поліція зафіксувала 19 випадків недотримання карантинних обмежень у храмах під час богослужінь у великодню ніч.

Про це йдеться на сайті Нацполіції України.

Як повідомив сьогодні, 19 квітня, глава Нацполіції Ігор Клименко, богослужіння у більшості храмах держави відбулися без порушень. Разом із тим зафіксовано 19 випадків недотримання карантинних обмежень.

"Впродовж доби зафіксовано випадки присутності понад 10 вірян у храмах, у тому числі без засобів індивідуального захисту у 19-ти культових спорудах на території 13-ти областей. Поліцейські склали три адміністративні протоколи та розпочали одне кримінальне провадження. Решта матеріалів ретельно вивчається для прийняття законного рішення", – зазначив він.

За його словами, порушення карантинних обмежень під час богослужінь зафіксовані у Донецькій області - 4, у Дніпропетровській, Запорізькій та у місті Києві - по 2, у Житомирській, Івано-Франківській, Рівненській, Одеській, Тернопільській, Харківській, Черкаській та Чернігівській областях - по 1.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У поліції повідомили, чи були порушення на Волині в Пасхальну ніч

Три адміністративні протоколи складені за ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) у Запорізькій, Рівненській та Чернігівській областях.

Клименко додав, що в цілому участь у богослужіннях взяли майже 130 тисяч людей, і поліція дійшла висновку, що "громадяни проявили правову свідомість і дослухалися до наших закликів дотримуватися карантинних обмежень".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні