Комаровський розповів, як правильно прати маски. ВІДЕО

0
3
Комаровський розповів, як правильно прати маски. ВІДЕО
Відомий український лікар Євген Комаровський вважає, що при боротьбі з коронавірусом можуть допомогти маски.

Але вони є одноразовими, а значить потрібно кожен раз купувати нову. Можна, звичайно, схитрувати і випрати маску за допомогою миючого засобу.

Своєю думкою експерт поділився з передплатниками на YouTube-каналі. Комаровський вважає, що зовсім не обов'язково засовувати для дезінфекції маски спирт, мікрохвильову піч або якимось чином кип'ятити.

"Для прання маски потрібно накидати в тазик мила, або налити миючого засобу для посуду, або пральний порошок, або білизни. Туди покласти маски, замочити на деякий час, після чого можна сполоснути чистою водою, повісити сушити і використовувати повторно", - повідомив лікар.

Також Коморовський підкреслив, що медичні маски є одноразовими і фахівці прати їх не рекомендують. Однак, якщо це дорого, то краще так, ніж ходити без засобу захисту. Щодо антисептиків доктор висловився так:

"Мило і вода - на багато разів краще і ефективніше будь-якого санитайзера. Миття рук під проточною водою близько 30 секунд буде краще будь-якого спирту і перекису".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні