--> Волиняни можуть купити вже освячені паски | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волиняни можуть купити вже освячені паски

0
0
Волиняни можуть купити вже освячені паски
Канцлер єпархії та священники кафедрального собору Святої Трійці освячували паски у місцях їх випікання і продажу.

Про це йдеться на сайті ПЦУ.

14 квітня канцлер протоієреї Микола Цап та Віталій Собко святили цю великодню здобу в супермаркетах «Сільпо»: в РЦ «Промінь» та колишньому центральному універмазі Луцька. Вироби продаватимуть по всій торговельній мережі.

15 квітня староста собору протоієрей Володимир Подолець із такою ж місією побував у гіпермаркеті «Там-Там» і святив ще протягом трьох днів. Спочатку освячував паски на прилавках, а опісля їхні складники – в пекарському цеху.

«Це ваша добра справа, – звернувся о. Володимир до працівників, – що забезпечуєте людям готовий пасхальний атрибут. Виготовлення паски, цього хліба святого на честь Воскресіння Христового, – один зі штрихів ваших добрих діл».

16 квітня панотець побував у пекарні ПрАТ «Теремно-хліб».

Цьогоріч українці відзначатимуть особливий Великдень. Звичайно, споживання здобного виробу – не найголовніше в основному торжестві християн, але для багатьох вірян так важливо скуштувати свяченого великоднього хліба.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні