--> Зеленський призначив нового голову Старовижівської РДА | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зеленський призначив нового голову Старовижівської РДА

0
-10
Зеленський призначив нового голову Старовижівської РДА
Засновник житлово-будівельного кооперативу "Рать" і ТОВ "ДП Комфордбуд" Максим Приймачук очолив Старовижівську РДА.

"Призначити Приймачука Максима Петровича головою Старовижівської районної державної адміністрації Волинської області", – йдеться у розпорядженні Президента України від 17 квітня.

Довідково.
Максим Приймачук народився 19 лютого 1987 року у селі Хотешів Камінь-Каширського району Волинської області. Навчався у Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут" за спеціальністю "правознавство". Засновник ЖБК "Рать" і ТОВ "ДП Комфордбуд". У 2019 році балотувався до парламенту від "Слуги народу". В окрузі №23 програв Ірині Констанкевич майже 18 відсотків, набравши 24 678 голосів виборців (31,23%).

Максим Приймачук має дружину Анастасію, сина Івана і доньку Варвару. У власності голови РДА – квартири на 48,3 та 59,8 "квадрати", а також земельна ділянка у Ратному на 0,1297 га.

Їздить тепер вже голова РДА на TOYOTA CAMRY 2006 року випуску, його дружина – на AUDI Q7 2010 року.

У 2019 році Максим Приймачук отримав 68 711 гривень зарплати у ЖБК "Рать" і 1 422 420 гривень доходу від підприємницької діяльності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні