За кордоном від COVID-19 вже померли семеро українців

0
5
За кордоном від COVID-19 вже померли семеро українців
У Міністерстві закордонних справ України заявили, що за кордоном від коронавірусу вже померли семеро українців.

Про це повідомляє "УНІАН" з посиланням на пресслужбу МЗС.

Впродовж п'ятниці, 17 квітня, за кордоном помер ще один громадянин України, проте стать і країна, де перебувала ця особа, не повідомляється. Таким чином кількість померлих українців за кордоном зросла до 7 осіб. Раніше четверо українців померло в Італії, і по одному - у Франції і США.

При цьому, наразі 151 українець лікується від ускладнень, спричинених коронавірусом.

Найбільше в Італії - 121. Крім того, у Чехії - 6, в Іспанії - 5, у Німеччині - 4, в Австрії - 3, у США - 2, у Швеції, Таїланді, Сербії, на Сейшельських островах, у Російській Федерації, ОАЕ, Нідерландах, Нігерії, Португалії, на Мальті - по одному. Наразі вилікувалися за кордоном 49 українців. Зокрема, у Греції одужали 22 українці, у Польщі - 6, у Японії та Домініканській Республіці - по 4, у Італії та Нігерії - по два, у Бельгії, Великій Британії, ОАЕ, Португалії, Таїланді, Німеччині, Швеції, Швейцарії та Єгипті - по одному.

Усього 16 тис. 229 українців звернулися по допомогу до закордонних дипломатичних установ України в рамках системи "Захист".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні