У Луцьку просять не обмежувати продаж товарів у Watsons

0
-9
У Луцьку просять не обмежувати продаж товарів у Watsons
У Луцьку просять не обмежувати асортимент продажу у мережі магазинів Watsons та дозволи реалізацію товару, що не належать до засобів гігієни.

Таку петицію зареєструвала на сайті Єдиної системи місцевих петицій 16 квітня Інна Захарчук.

Жінка пише, що з початку встановлення карантину, компанія зіштовхується з тим, що місцева влада за допомогою правоохоронних органів забороняє в магазинах мережі Watsons здійснювати продаж товару, що не належать до засобів гігієни.

"Зокрема, висуваються вимоги зняття з полиць аксесуарів для прибирання, замотування непрозорою плівкою полиць з рушниками\косметичними засобами (кремами для немовлят, обличчя та ін.), побутової хімії тощо, складаються протоколи про адміністративні правопорушення за продаж інших товарів ніж засоби гігієни, наприклад: батарейок, кремів для рук, при тому, що придбання батарейок є необхідним для безперебійної роботи електронних тонометрів людям з проблемами артеріального тиску, електронних термометрів; креми для рук необхідні людям у зв’язку із посиленим режимом гігієни (миття рук та використання дезінфекційних засобів)", - йдеться у повідомленні.

Авторка зазначає, що в магазинах мережі Watsons дотримуються санітарних та протиепідемічних заходів, які поширюються на весь торговельний зал – і на ті частини магазину, де розміщено засоби гігієни, і на ті, де розміщено інші непродовольчі товари.

Більш того, як пише лучанка, постанова Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 не містить обмеження в асортименті для магазинів, робота яких дозволена, відповідно відсутні правові підстави обмежувати супутній асортимент магазинів, робота яких дозволена.

"Мета даної петиції – закликати керівників Обласних Районних та Міських Рад не здійснювати заборону (встановлювати обмеження) продажу інших господарських товарів, окрім засобів гігієни", - йдеться в петиції.

Аби петицію розглянули депутати Луцькради, її повинні підписати не менше 300 осіб.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні