У селі на Волині вночі двоє вдерлися до будинку і побили людей

0
3
У селі на Волині вночі двоє вдерлися до будинку і побили людей
У селі Богушівська Мар'янівка Рожищенського району двоє осіб вночі вдерлися до помешкання людей та нанесли тілесні ушкодження місцевим жителям.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції о 1:30 15 квітня. Про це Район.Рожище повідомили у Рожищенському відділенні поліції.

Зловмисники у стані алкогольного сп'яніння під'їхали підводою до хати, вдерлися у приміщення та побили двох чоловіків з оселі, які на той час уже спали.

Один з них мав із собою металевий прут, яким переламав чоловікові таз. Його госпіталізували у хірургію Рожищенської центральної районної лікарні.

Правоохоронцям вдалося встановити зловмисників за гарячими слідами.
Одного з них, жителя села Ясенівка Рожищенського району, 1994 року народження, затримали у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Саме він завдавав ударів металевим прутом. Зараз чоловік перебуває у Луцькому слідчому ізоляторі, йому обиратимуть міру запобіжного заходу.

Жителю села Ясенівка оголосили про підозру за частинами 2 та 4 статті 296 Кримінального кодексу. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Другий чоловік – ковельчанин 1980 року народження. Йому також оголосили про підозру за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі до чотирьох років.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні