Невідомі б'ють камінням автівки, які паркуються в одному з дворів Луцька. ВІДЕО

5
-5
Невідомі б'ють камінням автівки, які паркуються в одному з дворів Луцька. ВІДЕО
У Луцьку невідомі камінням пошкоджують машини, які паркуються у дворі по Гордіюк, 45.

Про це йдеться у сюжеті "Суспільного Волині".

Власник побитого автомобіля Костянтин роозповів, що залишив машину припаркованою у дворі на 10 хвилин.

"Виходжу – камінь біля машини і розбите скло. – Як думаєте, чому це зробили, хто це міг зробити, навіщо? – Без поняття, я тут не проживаю. Чого, за що. Буваю тут раз в тиждень, заїжджаю до знайомого", - каже чоловік.

Зі слів Максима, який не назвав свого прізвища, він живе в під’їзді, напроти якого хтось псує машини. Каже, це – 10-е авто, у яке жбурнули каміння: "Десятий, як десять негренят, то якраз і є десятий негретьонок, десята машина. – А давно це відбувається в дворі? – Вже з того літа. Конкретно саме в цьому місці, хто ставить машину на стежці".

На місце події власник автомобіля викликав поліцію. Зі слів речника поліції області Олега Плазовського, за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Самі ж і відповіли на своє питання-конкретно на тому місці,де стежка,перегородять тротуар чи доріжку,хамло отаке неотесане егоїстичне,а потім плачеться,я б узагалі через неї пройшовся б по даху і склі,щоб хамло знало,що створювати незручності іншим-не є хороша ідея і за це тобі можуть створити незручності
Відповісти
А знаєте - мені сподобалось. Наші водії масово перекривають стежки/проходи. То хоч так їх хтось навчить. Меснику - респект!
Відповісти
Так написано "ставить машину на стежці".Ось і відповідь -" За що"
Відповісти
Чому поліція йому не виписала протокол за порушення правил парковки?
Відповісти
Поставити на тротуарі чи на проході, "заїхати" в магазин чи під'їзд - це реалії водятлів.. Тільки так і поступати поки поліцаї не наказують. Біля Гостинця можна ставити пост, Гостинець на карантині, а водятли на тротуарах і їх не цікавить чи зможе пройти пішохід
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні