На Волині п'яний водій без «прав» хотів відкупитись від поліцейських. ФОТО

0
1
На Волині п'яний водій без «прав» хотів відкупитись від поліцейських. ФОТО
На стаціонарному посту патрульної поліції водії, щоб уникнути відповідальності за порушення правил дорожнього руху, пропонували правоохоронцям хабарі.

Про це йдеться на сторінці патрульних у фейсбуці.

Учора, близько 16-ї години дня, на стаціонарному посту патрульної поліції, що знаходиться на автомобільній дорозі М-07, було зупинено водія ВАЗ за порушення правил дорожнього руху: той не був пристебнутий паском безпеки та перевозив 5-річного сина без спеціальних засобів.

Пояснивши суть порушення, патрульні почали оформляти на нього адміністративні матеріали. Однак чоловік з цим не погоджувався, просив «нічого не писати за винагороду». Врешті, поклав неправомірну вигоду у розмірі 300 гривень за непритягнення його до відповідальності. Після такого вчинку громадянина затримали і на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Також неправомірну вигоду пропонував патрульним на цьому ж посту сьогодні вранці водій Peugeot. З самого початку, керуючи автомобілем, чоловік не виконав вимогу дорожнього знаку «проїзд без зупинки заборонено». Зупинивши порушника, інспектори виявили в нього ознаки сп’яніння, при цьому, останній не мав при собі відповідних документів для керування транспортним засобом.

Аби уникнути відповідальності, водій запропонував поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 50 доларів, поклавши їх на стіл в приміщенні стаціонарного поста. Після цього прибула слідчо-оперативна група.

Обом чоловікам, які пропонували неправомірну вигоду, загрожує кримінальна відповідальність.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні