--> Через обов’язкову обсервацію на волинській митниці перевізники блокували рух. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через обов’язкову обсервацію на волинській митниці перевізники блокували рух. ВІДЕО

0
-1
Через обов’язкову обсервацію на волинській митниці перевізники блокували рух. ВІДЕО
На Волині розпочали обов’язкову обсервацію громадян, які повертаються з-за кордону.

Кілька годин тому на митниці заблокували рух – вимагали дозволити людям, які в'їжджають в Україну, піти на самоізоляцію, а не на примусову обсервацію, повідомляє Район. Любомль.

Нагадаємо, від сьогодні, 14 квітня, усі громадяни, які перетинатимуть кордон на пункті пропуску «Ягодин», повинні підписати згоду, після чого у супроводі поліції для усіх організують доїзд до місць обсервації.

«Було перекриття руху митниці, але зараз рух відновлено. В перекритті брали участь родичі тих, хто повертається з-за кордону. Були й перевізники, які везуть далі тих людей, які перетинають кордон. Їх особи поки не встановлено, – повідомив керівник Любомльського відділу поліції Анатолій Близнюк. – На тих, хто повертався сьогодні з-за кордону і відмовився від обсервації, були складені адміністративні протоколи і вони будуть перебувати на самоізоляції».

Журналісти дізнались, що більшість тих, хто перекривав рух – перевізники, які везуть далі тих громадян, які перетинають кордон. Приміром, за дорогу до столиці деякі з них просять до 8 тисяч гривень.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні