Користуючись забороною, луцькі супермаркети «спихають» покупцям гнилі овочі і фрукти: петиція

1
7
Користуючись забороною, луцькі супермаркети «спихають» покупцям гнилі овочі і фрукти: петиція
Лучанин вимагає штрафувати магазини та супермаркети, які пакують гнилі овочі та фрукти разом зі свіжими.

Відповідну петицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій 14 квітня зареєстрував Макисм Крисюк.

Нагадаємо, на період карантину у Луцьку всім суб'єктам підприємництва необхідно забезпечити фасування та упакування продовольчих товарів.

"Супермаркети завжди користувались сумнівною славою по вмінню спихнути неїстивні прострочені товари. У звязку з коронавірусом, закрили ринки і купувати продукти можливо лише в супермаркетах та магазинах. Користуючись людською бідою, власники супермаркетів підняли захмарні ціни на продукти харчування", - йдеться у петиції.

"Мало того, спеціально пакують загнивші, вкриті чорною та синьою цвілью овочі та фрукти (пояснючи це тим, що у звязку з єпідемією продукти обовязково повинні бити запаковані і певне випадково згнило). Тільки в кожному пакуночку уже зважені як мінімум 2-3 зіпсовані продукти. Люди змушені в період весняного авітамінозу сидіти по домівках, виходити з дому, щоб простояти довжелезні черги за гнилою протухлою цибулею по 30 грн", - обурюється лучанин.

Петицію можна підтримати ТУТ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поверніть, хай самі їдять гниле.!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні