Чи возитимуть луцьких медиків на роботу безплатно

0
-3
Чи возитимуть луцьких медиків на роботу безплатно
Пропозицію Андрія Покровського щодо того, аби медичні працівники не платили за доїзд до лікарень у часи боротьби з коронавірусом, виконають. Із 15 квітня медичних працівників під час карантину перевозитимуть на роботу безоплатно.

Про це інформує пресслужба Луцькради. Також про це написав у фейсбуці радник міського голови Ігор Поліщук.

Як повідомив радник міського голови Ігор Поліщук, від початку призупинення руху громадського транспорту в Луцьку міська рада розпочала організовувати довіз медиків до роботи та оплачувати перевізникам кошти, необхідні для довезення. У зв'язку з низкою організаційних та фінансових питань, медики сплачували за проїзд звичайну вартість у розмірі 6 грн, а міська рада здійснювала доплату перевізникам.

«Однак, зараз, улагодивши всі організаційні і фінансові питання з перевізниками, ми будемо забезпечувати на період карантину безоплатний проїзд для працівників лікувальних закладів міського підпорядкування», – написав Поліщук.

У разі вимагання водіями коштів, медиків просять звертатися на гарячу лінію 15-80 та повідомляти найменування перевізника і державний номер автобуса.

Налагодивши всі організаційні і фінансові питання з перевізниками, на період карантину буде забезпечено безоплатний проїзд для працівників лікувальних закладів міського підпорядкування.

Безоплатний проїзд для медиків розпочне діяти із 15 квітня 2020 року. У випадку вимагання водіями коштів, просимо звертатися на гарячу лінію 15-80, повідомляти найменування перевізника та державний номер автобуса.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні