Популярні намазки для бутербродів

0
1
Популярні намазки для бутербродів
Усі дієтологи проти харчування на ходу. Але в житті бувають моменти, коли бутерброд – найкращий варіант перекусу. По-перше, він ситний. По-друге, не такий шкідливий, як шоколадний батончик. Пропонуємо варіанти найпопулярніших намазок для бутербродів.

Яєчно-цибульна

Зваріть яйця на твердо і натріть їх на грубій тертці. Дрібно наріжте зелену цибулю. Ріпчасту краще підсмажити в олійці. Розітріть розм’якшене масло, змішайте його зі сметаною, сіллю і перцем. Додайте дрібно нарізану зелень.

Грибна

Підсмажте на олії 4 ст. ложки дрібно нарізаних грибів, посоліть, поперчіть. Викладіть гриби на хліб, посипте великою кількістю тертого сиру. Поставте в розігріту духовку, доки сир не розплавиться.

З плавленого сиру

Варені яйця натріть на грубій тертці. Плавлений сир розітріть і змішайте з яйцями (2:1). Додайте сметану і дрібно нарізану зелень. Посоліть.

З оселедця

Натріть варені яйця на тертці, дрібно наріжте цибулю та філе оселедця. Розітріть до м’якості вершкове масло. Змішайте всі компоненти.

Сирна

Дрібно наріжте пучок кропу, петрушку й цибулю, подрібніть зубець часнику. Змішайте з 280 г домашнього сиру, посоліть за смаком.

Екзотична

Змішайте тертий плавлений сир, пюре з авокадо, сіль, перець і дрібку меленого коріандру. Намажте хліб та прикрасьте гілочками кропу.

Горіхова

Змішайте 60 г змелених волоських горіхів, 1-2 зубці часнику, 150 г м’якого вершкового масла, 0,5 ч. ложки солі, перець за смаком.

З яєць і шинки

3 варені яйця натріть на тертці, дрібно наріжте 100 г шинки. Змішайте все з 5 ст. ложками майонезу, посоліть.

З сала

Пропустіть 200 г свіжого сала через м’ясорубку й пропустіть 2 зубці часнику через прес. Змішайте всі інгредієнти, додайте сіль, мелений чорний і червоний перець, посічений кріп і ретельно вимішайте.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні