--> У російській колонії в`язні влаштували кривавий бунт, є загиблі. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У російській колонії в`язні влаштували кривавий бунт, є загиблі. ВІДЕО

2
4
У російській колонії в`язні влаштували кривавий бунт, є загиблі. ВІДЕО
У місті Ангарськ 9 та 10 квітня кількадесят ув’язнених колонії суворого режиму порізали собі вени на знак протесту проти дій адміністрації і підпалили кілька будівель тюрми.

Про це пише “Радіо свобода” з посиланням на заяву уповноваженого з прав людини в Іркутській області РФ Віктора Ігнатенка.

До колонії прибули спецпризначенці, які застосували силу до бунтівників. За фактом заворушень порушили кримінальну справу.

Тіло чоловіка 1989 року народження виявили під час розбирання завалів після пожежі, що спалахнула в ході бунту. Чоловіка знайшли повішеним, є версії як про самогубство, так і про вбивство іншими в’язнями.

Кілька незалежних джерел повідомляють про значну кількість поранених, за окремими повідомленнями, таких до 300. Усього у вказаній колонії утримуються понад 1200 в’язнів.

За словами омбудсмена, однією з можливих причин смерті ув’язненого розглядається його співпраця з адміністрацією колонії. За словами Ігнатенка, інших загиблих після бунту в колонії немає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
русский бунт — бессмысленный и беспощадный...
Відповісти
прихильники російського шансону підтащаться..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні