--> У Волинській ОДА прокоментували введення режиму обмеження пересування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Волинській ОДА прокоментували введення режиму обмеження пересування

1
-3
У Волинській ОДА прокоментували введення режиму обмеження пересування
В області не закриватимуть магазинів, АЗС чи аптек через запровадження режиму максимального обмеження пересування на вихідних.

Про це під час брифінгу увечері 10 квітня наголосила заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак, - пише ІА "ВолиньPost".

Нагадаємо, із 11 квітня у вихідні в області вводять режим максимального обмеження пересування. Зокрема, з 13.00 суботи до 06.00 понеділка волинян просять не виходити з дому та придбати необхідні продукти та ліки заздалегідь.

Додаткові обмежувальні заходи прийняли, враховуючи епідемічну ситуацію, яка складається в регіоні, на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Через новину про введення у вихідні дні режиму особливого пересування, станом на післяобідню пору в Луцьку виникли довжелезні черги до магазинів.

Обмеження стосуються пересування та перебування громадян в громадських місцях. Волинян закликають максимально дотримуватися правил карантину і не виходити з дому без потреби.

Тетяна Щербак попросила не панікувати і не створювати величезних черг до магазинів, адже рішення про закриття приймаються виключно владою на місцях. І досі жоден орган місцевого самоврядування на Волині не приймав таких рішень.

«Будь-які карантинні заходи направлені на вашу безпеку, не мають на меті обмежити ваші права і будуть проведені виключно відповідно до законодавства. Мета – не притягнути до відповідальності, а зберегти здоров’я або чиєсь життя», - сказала Тетяна Щербак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/kalendar-svyat-u-berezni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/kodeks/kved-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/kalendar-svyat-u-kvitni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/finansovij-goroskop-na-2016-rik-pivnya.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні