У Волинській ОДА шукають нового очільника департаменту

0
1
У Волинській ОДА шукають нового очільника департаменту
У Волинські ОДА оголосили конкурс на зайняття вакантної посади директора департаменту інфраструктури.

Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» – директора департаменту інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації йдеться у розпорядженні голови ОДА, пише "Волинь.Online".

Відповідно до умов конкурсу, посадовий оклад становитиме 12 тисяч гривень, також передбачені надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премія, надбавка за інтенсивність праці.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта, ступінь вищої освіти – не нижче магістра. Досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» та «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій не менше двох років; вільне володіння державною мовою.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає необхідну інформацію через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС до 17.15 14 квітня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні