Як позбутися мурах на грядці

1
-3
Як позбутися мурах на грядці
Є багато способів, як позбутися мурах на грядці. Однак вони або не дуже ефективні, або надто дорогі, або ж потребують додаткових інгредієнтів, по які треба бігти в крамницю або аптеку.

Дачники мають перевірений спосіб боротьби з мурахами. Причому безпечний для рослин, домашніх тварин і людей. Це – манка. Всім відомо про властивість крупи набухати, коли вона потрапляє у рідину. Якщо мурахи наїдяться крупи, то загинуть.

Щоб привабити шкідників, манку змішують з цукровою пудрою і розсипають навколо місць їх скупчення. Якщо комахи завелися у помешканні, приманку розкладають у кутках кімнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Як позбутися тлі на городі Як позбутися тлі на городі
28 травня, 2020, 19:00
0
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
можна також посипати перетертими в порох тютюном і цеглою. від тютюну мурахи будуть пчихати і вдаряться лобом до цегли. від чого здохнуть. при цьому можна також увімкнути квартал-95 або виступи слуг народу. здохнуть від сміху
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні