У ЗСУ зафіксували п’ятий випадок COVID-19

0
3
У ЗСУ зафіксували п’ятий випадок COVID-19
Станом на 7 годину 8 квітня в Збройних Силах України зареєстровано 5 випадків захворювання на COVID-19, з них 1 летальний.

Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 118 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби – 19 осіб.

Новий випадок захворювання підтверджено у військовослужбовця Київського гарнізону, що з 03.04 знаходився на самоізоляції у зв'язку із контактом з хворою особою. Наразі стан здоров’я військовослужбовця задовільний. Він проходить лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби. Особи, що контактували з цим військовим перебувають на самоізоляції.

Нагадаємо, 6 квітня у Збройних силах від коронавірусної хвороби померла жінка, працівник ЗС України однієї з військових частин з Івано-Франківської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні