На Волині ліквідували 11 пожеж в екосистемах: згорів дерев’яний будинок і дачний контейнер

0
3
На Волині ліквідували 11 пожеж в екосистемах: згорів дерев’яний будинок і дачний контейнер
За минулу добу, 7 квітня, рятувальники підрозділів Управління ДСНС України у Волинській області ліквідували 11 пожеж в екосистемах: 2 пожежі торфу та 9 пожеж сухої трави.

Зокрема пожежі на торф’яниках виникли біля села Нові Підцаревичі Маневицького району та села Залаззя Любешівського району.

Для ліквідації загорань задіяні підрозділи 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі (1 автомобіль та мотопомпа, 6 чоловік особового складу) та 12-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів (10 рятувальників, 2 мотопомпи, 1 автомобіль, а також команда місцевої пожежної охорони с. Залаззя).

Через необережне поводження з вогнем невстановленою особою згорів дерев’яний житловий будинок-пустка у селі Боровичі Маневицького району та металевий контейнер на дачному масиві «Урожай» у Ковелі.

Загалом з початку року в області виникло 321 пожежа в екосистемах на площі понад 510 га.

Майже всі випадки пожеж загорань сухої трави, чагарників та торф’яників виникли через порушення населенням вимог екологічної та пожежної безпеки.

За порушення чинного законодавства до адміністративної відповідальності працівниками екологічної інспекції притягнуто 51 особу.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні