Владики Михаїл дарував квіти прихожанам з нагоди Благовіщення. ФОТО

2
-2
Владики Михаїл дарував квіти прихожанам з нагоди Благовіщення. ФОТО
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл дарував троянди усім дівчатам та жінкам у кафедральному соборі Святої Трійці на Всенічній напередодні Благовіщення.

Про це йдеться на сторінці у фейсбуці Волинської єпархії Православної Церкви України.

Дійство, що вже стало традицією, започаткував архієрей кілька років тому. Воно пов’язане з іконою Благовіщення. На ній зображено Архангела Гавриїла, який явився, щоби благовістити Пречистій Діві Марії про народження Спасителя, з лілією в руках. Саме це і надихає архіпастиря дарувати жінкам квіти.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мда,судячи зі світлин там про якісь карантинні норми забули!А потім обурюються що про них згадують в новинах що хтось під час дійства інфікувався.
Відповісти
Люди,схаменіться! Помолитись можна і вдома! І віри від того більше чи менше не стане! тут вже не можна людям після 65років виходити навіть по продукти! Навіщо тоді цей карантин взагалі???!!! Ходити в масках і з паспортами і штрафувати на 17 тис,хто без маски,то можна,а тут всі без масок,цілують інони і тоже можна....Щось не вкладається в здоровий глузд така політика.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні