«У нас розплідниками інфекції стали лікарні і храми!» – волинський священник

1
12
«У нас розплідниками інфекції стали лікарні і храми!» – волинський священник
Архімандрит Константин (Марченко), намісник Свято-Миколаївського чоловічого монастиря у Жидичині Ківерецького деканату написав обурливий пост на своїй сторінці у фейсбуці.

"Передивляюсь стрічку новин, і помітив дивну тенденцію ‒ лікарів і священників поставили в ряд прокажених... У нас розплідниками інфекції стали лікарні і храми! Що не новина, то про заразу в храмі чи в клініці!!! Це збіг обставин, чи спланована закономірність, а, може, й провокація? Що ти не роби, як не дезінфікуй і як не роздавай маски, рукавички, не став на безпечну дистанцію ‒ все одно ми рознощики інфекції. Цікаво лиш, а де факти із зараженнями на кордоні під час митного контролю, в гіпермаркетах, супермаркетах, аптеках, поштових відділеннях, в банках в деяких містах на ринках і в громадському транспорті, ну і, як без них – в ломбардах?" ‒ йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як на Волині монахи безплатно возять медиків і годують персонал на блокпостах. ВІДЕО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого він мовчить про "лавру" і в скількох священників виявили вірус?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні