Де у Луцьку планують зробити місця для обсервації

0
-1
Де у Луцьку планують зробити місця для обсервації
У Луцьку будуть визначені місця для обсервації.

Про це у понеділок, 6 квітня, вели мову під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, повідомляє пресслужба Луцькради.

Йдеться, щонайперше, про готелі міста, опрацьовуються й інші варіанти.

На початку наради начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін проаналізував ситуацію з коронавірусом у Луцьку.

Зокрема, за його словами: "Два пацієнти з Луцької міської лікарні з діагнозом пневмонія та з підтвердженим тестом на коронавірус були переведені до Волинської обласної інфекційної лікарні. Луцька міська клінічна лікарня - це єдиний в області багатопрофільний ургентний медичний заклад, до якого направлялися всі хворі на пневмонію або з підозрою на цю хворобу. Там пацієнтів дообстежували, а потім, відповідно до показань, направляли до інфекційної лікарні. Від сьогодні усіх таких пацієнтів направлятимуть відразу до інфекційної лікарні, або до Волинської обласної лікарні, зокрема до корпусу в Боголюби, який запрацює уже з середи".

А щодо захворюваності на грип та ГРВІ, за словами Володимира Лотвіна, до сімейних лікарів вихідними днями звернувся 101 лучанин, серед них - 29 дітей.

Крім того, як зазначив начальник управління охорони здоров’я, тести методом полімеразної ланцюгової реакції на перевірку коронавірусу будуть безплатними для громадян, за відповідного направлення та забору біоматеріалу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні