Назвали імена загиблих у страшній ДТП на Волині поліцейських

1
6
Назвали імена загиблих у страшній ДТП на Волині поліцейських
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у селищі Ратне загинули двоє правоохоронців – капрал поліції Станіслав Виховський, поліцейський сектору реагування патрульної поліції та рядовий поліції Артем Глущук, курсант ІІ курсу Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, смертельна аварія трапилася у понеділок, 6 квітня, у селищі Ратне. Працівник місцевого відділу поліції ГУ Нацполіції у Волинській області,перебуваючи за кермом автомобіля "BMW", не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та врізався у дерево. Унаслідок ДТП правоохоронець та пасажир від отриманих травм загинули на місці події. Лейтенант поліції, який перебував на задньому сидінні автомобіля, доставлений до лікарні.

Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих. Світла пам'ять.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це в курсанта на шиї фотошопили шоб татушку прикрити?? НАШО? хай би була. це ж неповага до загиблого...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні