--> Двоє молодих людей прибрали берег річки Стир у Рожищі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Двоє молодих людей прибрали берег річки Стир у Рожищі. ФОТО

5
5
Двоє молодих людей прибрали берег річки Стир у Рожищі. ФОТО
У Рожищі двоє молодих людей прибрали берег річки Стир.

За словами Світлани Самчук на березі люблять відпочивати багато людей, але, на жаль, є й такі, які залишають після себе чимало сміття. Тому Світлана та її чоловік Віталій вирішили прибрати місце відпочинку перед Великоднем.

"То не річка Ганг в Індії, це берег Стиру біля 3 школи. Тут я виросла, сюди ходила гуляти і ловити рибку, і сюди зараз приходжу з своєю собакою. І кожен раз думаю, хоч би то десь не спотикнутись і не напоротись на чергову побиту пляшку від пива. Я не дуже хочу багато говорити на цю тему і коментувати цю ситуацію. Все що додам, ми з Віталіком зібрали сьогодні приблизно 250+ кг сміття. Просто так, не заради чиєїсь похвали. Бо ми приходим сюди гуляти і відпочивати. Пасха має бути не тільки в нашому власному домі і подвір’ї, а скрізь де ми ступаєм! В голові і в серці. Чого нам всім і бажаю! З наступаючим Великоднем!", - написала Світлана Самчук на своїй сторінці у фейсбуці.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щиро дякую! Дай Боже Вам здоров'я!!!
Відповісти
Скільки про це засмічення берегів рік,парків і не тільки писано-переписано,а,якщо свідомість і культура поведінки відсутні,а найбільше голова залита алкоголем,то так і будем жити дальше.Поглянути на людей,які ходять містом_всі нормальні,ідіотів не видно,а як тільки опиняються на відпочинках на природі_ідиотизм зашкалює.Всьому вина_АЛКОГОЛЬ!!! І не тільки на пікніках.Всі це розуміють,а хлещуть відрами.
Відповісти
Алкоголь тільки звільняє приховані інстинкти в тварин.
Людина навіть на підпитку лишається людиною
Відповісти
Більше б свідомих людей..
Відповісти
Колись і ми з чоловіком прибирали плавні перед своїм будинком , та на чисте місце на 1 і 9 травня стільки народу набігло і зас......ли навіть гірше , ніж було. Нема більш бажання та й не молоді ми.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні