Чи можна в Рожищі в аптеках купити маски

0
4
Чи можна в Рожищі в аптеках купити маски
Ажіотаж навколо захисних медичних масок та антисептиків у Рожищі не вщух.

Попри великий попит, аптечні мережі наразі не здатні його задовольнити. Про це повідомляє пресслужба Рожищенської міської ради.

У аптеці «Волиньфарм» (поблизу магазину «Барвінок») маски були, але станом на 16 год 3 квітня їх розкупили. Є респіратори без клапана по 58 грн, одноразові рукавички (від 3 до 4,90 грн), антисептики (39,75 грн) та «Парацетамол» (15,50 грн).

За словами фармацевтів, товар їм привозять у понеділок, середу та п’ятницю. Отже, всі відсутні позиції ймовірніше будуть підвезені.

Маски поки що є в аптеці «Волиньфармпостач» (поблизу виконавчої служби) за ціною – 17,50 грн. Також там можна придбати одноразові рукавиці (3,50 грн). Немає «Парацетамолу» та респіраторів з клапаном й без. Медичний товар в аптеку привозять у вівторок та четвер.

Одноразові рукавиці (від 2,50 грн) та «Парацетамол» (16, 70 грн) наявний в «Добрій аптеці» (біля «ПриватБанку»). Є там і антисептики різних об’ємів: 50 мл – 60 грн, 100 мл – 70 грн, 500 мл – 150 грн. Також вам можуть запропонувати марлю для пошиття масок. А от самих масок останнім часом в аптеку не завозили. Товар оновлюється щоденно, крім неділі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні