Волиняни, котрі втратили роботу в період карантину, можуть скористатися програмою субсидій у спрощеному порядку

0
-5
Волиняни, котрі втратили роботу в період карантину, можуть скористатися програмою субсидій у спрощеному порядку
Для людей, які в період карантину залишаться без роботи, планують спростити порядок оформлення у службі зайнятості та порядок надання субсидій.

Про це стало відомо сьогодні, 3 квітня, під час онлайн брифінгу в облдержадміністрації.

За словами Оксани Гобод, директора департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА, під час карантину не будуть нараховувати пеню на заборгованість зі сплати житлово-комунальних послуг. Також не буде припинена жодна комунальна послуга. Однак волиняни мають пам‘ятати, що рано чи пізно заплатити за комуналку все одно доведеться.

Чиновниця зазначила, що після закінчення опалювального періоду субсидії будуть перепризначені автоматично. А для того, щоб пільгу призначили вперше, документи можна подати онлайн або ж залишити у скриньках біля управлінь соціального захисту населення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні