Максимум два місяці: Шкітер про карантин в Україні. ВІДЕО

0
-2
Максимум два місяці: Шкітер про карантин в Україні. ВІДЕО
Більшість українців боїться економічних наслідків більше, ніж пандемії коронавірусу.

Про це розповів у своєму блозі співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер. Про це повідомляє ІА Конкурент.

43 % українців бояться економічних наслідків від введення карантинних обмежень, а лише 34 % боїться пандемії коронавірусу.



"Фінансовий запас українців надзвичайно малий. Лише 21 % українців зможуть утримувати себе та сім'ї без додаткових фінансових надходжень протягом двох місяців. 79 % українців не проживуть більше двох місяців без додаткових надходжень", – зазначив він.

Влада в Києві та місцева влада має думати не тільки про введення карантину, а про ліквідацію наслідків, а саме про економічну ситуацію, яка буде складною після завершення карантину.

Також, зауважив Тарас Шкітер, кожен має думати про те, як не захворіти самому, не заразити навколишніх. Потрібно дотримуватися карантинних обмежень, ходити в масках та рукавицях і думати не тільки про себе.

"Всім нам потрібно буде вийти після завершення карантину, щоб відновлювати економіку нашої країни. Потрібно буде працювати, щоб забезпечити своє майбутнє та своєї держави", – додав Шкітер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні