На Волині монахиню посвятили в самітниці. ФОТО

0
8
На Волині монахиню посвятили в самітниці. ФОТО
У вівторок, 31 березня, вікарій Волинської єпархії єпископ Камінь-Каширський Афанасій здійснив постриг монахині Євдокії у велику схиму у Свято-Троїцькому жіночому монастирі, що у селі Старосілля.

У новій ступені їй було дане ім’я Серафима на честь преподобного Серафима Саровського чудотворця, повідомляє пресслужба Волинської єпархії УПЦ.

Велика схима – це найвища ступінь чернецтва. Її приймають монахи або монахині, які тривалий час прожили та провели свій чернечий подвиг в обителі. Цей постриг приймають ті, хто за плечима мають великий досвід духовного життя та бажання більш досконало проводити свій чернечий подвиг посту та молитви.

Схимник або схимниця весь свій час проводять сугубо в молитві та моляться за всіх людей, які живуть на землі.

Після завершення зворушливого обряду постригу Преосвященніший владика виголосив проповідь, у якій розкрив суть нового життя для новопостриженої сестри.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні